Bröllopscatering i Göteborg

 • Bröllopscatering

  Vad härligt att ni går med tankar i bröllopsplaneringar, – om ni vill ha hjälp med maten inför festen så har ni absolut hittat rätt!

  Catering på ert bröllop kan vara en av det viktigaste bitarna för att den stora stundande dagen ska bli så lyckad som möjligt. Just för att ni själva ska få slappna av, bara njuta och göra dagen till den mest minnesvärda i ert liv. För oss är mat och kärlek av största vikt på ett bröllop!

 • Låt oss bidra till er stora dag

  Bröllop kan se så olika ut idag och självklart anpassar vi oss utefter era behov.  För oavsett om man föredrar en trerätters vid bord eller en stående buffé i trädgården, stor eller liten fest, så fixar vi det.

  För att säkerställa att det ska bli den bästa festen ni någonsin arrangerar, så kan vi komponera maten efter era förslag och önskemål för att den ska bli alldeles speciell för er dag. Allt för att ni ska kunna luta er tillbaka, fokusera på annat och stressa ner. Låt oss sköta det vi är bäst på helt enkelt.

 • Göteborgs äldsta cateringfirma

  Hisingens Hembeställning lagar alltid mat med en stor personlig karaktär, fina råvaror av högsta kvalité och med kärlek. Med väldigt lång erfarenhet kan ni känna trygghet på er bröllopsdag med vår catering. Vi är trots allt Göteborgs äldsta cateringfirma och har breda kunskaper för att kombinera rätt smaker och leverera en dans i munnen.

  Vill ni unna er ytterligare så kan ni hyra vårt porslin och slippa disken dagen efter, då det ingår i priset. Det kan ge bröllopet en mer enhetlig känsla och inte minst en uppgift mindre för er att tänka på.

 • En minnesvärd dag

  Vi värderar den personliga kontakten oerhört mycket och det är för att vi ska göra den mest speciella och unika upplevelsen för er som brudpar. Inte minst vill vi även att det ska vara en dag att minnas för era vänner och släktingar. Vi vill göra alla på festen nöjda.

  Får vi den stora äran att leverera vår catering på Er stora dag, är det någonting vi tar på största allvar och vi gör alltid vårt bästa för att bidra till er fulla njutning och en känsla av lyx.

031-233519
070 954 95 07
Telefontid 10:00-20:00

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]